Lees meer Lees meer

Pelletkachel Duroflame Rinus

De Duroflame Rinus is de ronde variant uit de pelletkachel collectie van Duroflame. Een kachel die qua vermogen niet onder doet voor de doorsnee pelletkachel, maar wel een stuk eleganter en smaakvoller is. Door het strakke design is de kachel in nagenoeg iedere huiskamer een waar pronkstuk en doet hij het goed op iedere plek in huis.

Het perfecte design

Bij Duroflame doen we er werkelijk álles aan om het perfecte design te creëren – en dat te combineren met een hoge kwaliteit en schone verbranding. We ontwerpen, ontwikkelen prototypes en innoveren net zo lang tot het resultaat ons tevreden stemt. Nijverheid anno nu. Daarbij doen we geen concessies en leveren we niet in op de aantrekkelijkheid noch het innovatieve karakter van de kachel. Rinus is het resultaat van zuivere ambacht in een nieuw jasje! Een kachel die qua formaat geschikt is voor kleine ruimtes, maar qua vermogen ook prima in een grotere ruimte geplaatst kan worden.

Rond & strak

Doordat de mantel uit één stuk is gewalst, heeft de Duroflame Rinus een strakke uitstraling. Overige kenmerken van deze bijzondere pelletkachel:

  • Veel vermogen en tegelijkertijd zeer stil
  • Display verborgen in pelletreservoir
  • Handige timerfunctie en weekinstelling

Specificaties Rinus

Max. vermogen
7.3 kW
Min. vermogen
3.4 kW
Rendement
85.7%
Max. verbruik
1.70 kg
Min. verbruik
0.79 kg
Min. stroomverbruik
25 W
Max. stroomverbruik
58 W
Gewicht
55 kg
Afmeting
H733 B546 D546
Reservoir
10 kg