Pelletkachel Duroflame Batavia

  • Moderne techniek in een klassiek jasje
  • Instelbaar en regelbaar naar uw wensen
  • Bediening uit het zicht weggewerkt

€ 3.349,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bestellen

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.

  • Op voorraad
  • Offerte binnen 3-4 werkdagen
  • All-in prijs

Omschrijving

Ken je ‘m nog, die typisch Hollandse open haard van vroeger? Een robuuste kachel, die zo’n aangename warmte verspreidde in huis. Een plek in huis om gezellig samen te komen of juist even een momentje voor jezelf te hebben na een drukke dag. De Duroflame Batavia brengt de gezelligheid van vroeger naar het hier en nu. Kenmerkend aan de pelletkachel is die typische ‘ouderwetse’, Hollandse uitstraling. Het grote verschil met de traditionele houtkachel is dat de Duroflame Batavia vele malen duurzamer is.

 

Hollandse kwaliteit van Hollandse bodem

De Duroflame Batavia is een kwalitatief hoogwaardige kachel van Hollandse bodem. Duroflame onderscheidt zich op de markt door veel aandacht te besteden aan het design van de kachel. Alle kachels worden bedacht, ontwikkeld en vervaardigd vanuit het idee dat de kachel een aanvulling moet zijn op het interieur. In onze moderne fabriek in het Groningse Bedum doen we geen concessies op ontwerp of kwaliteit; we ontwikkelen net zo lang door tot we de perfecte combinatie van design en techniek hebben gevonden.

 

Aangenaam in een mum van tijd

Door het hoge rendement van de Duroflame Batavia creëert de kachel in een mum van tijd een aangenaam klimaat in huis. Tel daar de klassieke, nostalgische uitstraling bij op en je weet: de Duroflame Batavia staat garant voor dat heerlijke, behaaglijke thuisgevoel.

Andere kenmerken van de Duroflame Batavia:

  • Veel vermogen en tegelijkertijd zeer stil
  • Display verborgen in pelletreservoir
  • Handige timerfunctie en weekinstelling

Specificaties Batavia

Max. vermogen
7.9 kW
Min. vermogen
2.2 kW
Rendement
94.8%
Max. verbruik
1,79 kg/h
Min. verbruik
0,47kg/h
Min. stroomverbruik
18 W
Max. stroomverbruik
Gewicht
101.5 kg
Afmeting
H825 B576 D476
Reservoir
14 kg
EAN
7141254082060
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Batavia

Vanaf € 3.349,- Incl. BTW, excl. installatie