Pelletkachel Duroflame Batavia T4

  • Super eenvoudige bediening "Easy control" met een draaiknop.
  • Gietijzeren brandpot voor mooier vuurbeeld.
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmte

v.a. € 3.499,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

De Duroflame BataviaT4

In een schilderachtig Nederlands huis, waar de tradities van gezelligheid en warmte door de generaties heen zijn doorgegeven, prijkt de Duroflame BataviaT4 pelletkachel als een eerbiedwaardig symbool van comfort. Met een indrukwekkend vermogen van 7,6 kW straalt deze kachel als een ambachtelijk meesterwerk, een zielverwarmende bron te midden van oude Nederlandse sferen.

De BataviaT4 omhelst niet alleen de rol van kachel; het is eerder een levend bewijs van moderne technologie verweven met de charme van vroeger. Met een rendement van 90,7% reikt het verder dan het bieden van warmte, het belichaamt efficiënt energiegebruik en een respectvolle omgang met de natuur. Terwijl de houtpellets tot leven komen in zijn haard, dirigeert dit technologische wonder een harmonieuze symfonie van warmte en duurzaamheid.

Bij elke ontsteking en elk vlammenspel ontvouwt zich een verhaal van zuinigheid. Slechts 1,72 kg houtpellets per uur zijn voldoende om de kachel te voeden en de ruimte te vullen met een knusse warmte. Zelfs tijdens de verstilde nachtelijke uren, wanneer de wereld in rust verkeert, blijft de BataviaT4 waakzaam met een minimaal stroomverbruik van 14 watt, als een zorgzame wachter van het verleden en heden.

Het ontwerp van de BataviaT4 ademt een historische elegantie, een ode aan de vormen en lijnen die weerspiegelen in oude Nederlandse ambachten. Met afmetingen van H833 x B574 x D474 en een gewicht van 81,9 kg, staat het als een eerbetoon aan de solide bouwstijl die ons land heeft gekenmerkt. Het royale reservoir van 15 kg, verscholen als een goed bewaard geheim, voorziet de kachel van voldoende brandstof om lange avonden van warmte en nostalgie te garanderen.

De Duroflame BataviaT4 vertelt niet enkel een verhaal van warmte; het roept een gevoel van erfgoed en samenzijn op. Van gezellige momenten met familie en vrienden rond zijn stralende gloed, van gesprekken die verdiepen in de gedeelde warmte, en van winteravonden die veranderen in verhalen die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Met de Duroflame BataviaT4 als middelpunt, wordt onze woonruimte een tijdloos podium van comfort en harmonie, waar warmte en moderne technologie naadloos versmelten. Terwijl de vlammen dansen en de warmte zich verspreidt als een liefdevolle omhelzing, begrijpen we dat we niet enkel getuige zijn van een kachel; we beleven een verhaal dat ons huis transformeert tot een schat aan welzijn en genegenheid, doordrongen van oude Nederlandse geest, in het hier en nu.

Ook een traditionele kachel in huis? Neem dan contact met ons op!

Specificaties Batavia T4

Max. vermogen
7,6 kW
Rendement
90,7%
Max. verbruik
1,72 kg/h
Min. stroomverbruik
14 W
Gewicht
81,9 kg
Afmeting
H833 B574 D474
Reservoir
15 kg
EAN
7141254082060
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Batavia T4

Vanaf € 3.499,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs