Pelletkachel Duroflame Rinus

  • Stille en elegante ronde kachel
  • Sterk aantal kW tegen een nette prijs
  • 7 knops- bediening met display

v.a. € 2.299,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

De Duroflame Rinus

In onze warme en uitnodigende woonruimte is de Duroflame Rinus pelletkachel de onbetwiste held die het hart van ons huis verwarmt. Met een indrukwekkend vermogen van 7,3 kW komt de Rinus als een stralend middelpunt naar voren, en biedt het niet alleen warmte, maar een gevoel van geborgenheid en troost.

De Rinus is echter geen gewone kachel; het is eerder een beheerst samenspel van techniek en elegantie. Met een rendement van 85,7% overstijgt het zijn eenvoudige rol als warmtebron en wordt het een symbool van slim energieverbruik en respect voor het milieu. Terwijl de houtpellets in zijn hart veranderen in een dansend vuur, orkestreert dit technologische wonder een harmonieus samengaan van warmte en duurzaamheid.

Bij elke ontsteking en bij elke gloed is er een verhaal van efficiëntie. Slechts 1,70 kg houtpellets per uur zijn voldoende om de kachel te voeden en de kamer te omhullen met een welkome warmte. Zelfs in de rustige momenten, wanneer het huis lijkt te ademen in zijn eigen ritme, blijft de Rinus alert met een minimaal stroomverbruik van 19 watt, als een constante hoeder van comfort.

Het ontwerp van de Rinus is een meesterwerk van design en functionaliteit. Met afmetingen van H735 x B546 x D546 en een gewicht van 55 kg, vult het de ruimte met een majestueuze aanwezigheid die moeiteloos in ons interieur opgaat. Het reservoir, dat ruimte biedt aan 10 kg houtpellets, verbergt zich als een goed bewaard geheim en zorgt voor lange avonden van warmte en gezelligheid.

De Duroflame Rinus biedt meer dan warmte; het vertelt een verhaal van samenzijn. Van familiemomenten verzameld rond zijn stralende gloed, van gesprekken die dieper gaan in de gedeelde warmte, en van avonden die zich ontvouwen tot herinneringen die de tand des tijds doorstaan.

Met de Duroflame Rinus in de hoofdrol wordt onze woonruimte een podium van comfort en harmonie, waar warmte en geavanceerde technologie samenvloeien. Terwijl de vlammen dansen en de warmte zich verspreidt als een knusse deken, realiseren we ons dat we getuige zijn van meer dan alleen een kachel; we beleven een verhaal dat ons huis omtovert tot een toevluchtsoord van welzijn en genegenheid, hier en nu.

Ook dit verhaal beleven? Neem dan snel contact met ons op!

Specificaties Rinus

Max. vermogen
7,3 kW
Rendement
85,7%
Max. verbruik
1.70 kg
Min. stroomverbruik
19 W
Gewicht
55 kg
Afmeting
H735 B546 D546
Reservoir
10 kg
EAN
7141254081513
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Rinus

Vanaf € 2.299,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs