Pelletkachel Duroflame Jurre T2

  • Vermiculieten bekleding in verbrandingskamer voor betere verbranding
  • 3 knops-bediening met display
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmtewisselaar

v.a. € 2.199,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Inclusief tijdelijke aanbieding
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

Omschrijving

Houd je van een strak interieur zonder al te veel poespas? En zoek je een (pellet)kachel die niet teveel opvalt of veel ruimte inneemt? Dan is onze Duroflame Jurre een mooie, duurzame aanvulling op jouw interieur. De Duroflame Jurre is niet alleen bescheiden van formaat, maar ook van prijs. Het design is vergelijkbaar met dat van een moderne houtkachel. Het grote verschil? Schone verbranding, veiliger in gebruik en volledig automatisch te besturen. Need we say more?

Subtiel en smaakvol

De pelletkachel staat doorgaans bekend als een groot en log apparaat. Duroflame brengt daar verandering in. Zo zoekt onze ontwerper continu naar de perfecte balans tussen een aangename warmte, duurzame verbranding en aantrekkelijk design. Geen concessies, geen compromissen. Onze kachels gaan naadloos op in hun omgeving of zijn juist een welkome aanvulling op het interieur. De gezelligheid van vroeger in een modern jasje. Dat geldt ook voor de Duroflame Jurre. Met zijn smaakvolle uiterlijk past deze kachel in nagenoeg ieder interieur.

Warm en modern

De Jurre kachel is, net als alle pelletkachels van Duroflame, volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. De kachel is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en een hoge verbranding. Het display is bovendien op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir, waardoor niets de aangename, nostalgische sfeer nog in de weg staat. Daar word je toch warm van?

 

Specificaties Jurre T2

Max. vermogen
5,0 kW
Rendement
91,8%
Max. verbruik
1,09 kg
Min. stroomverbruik
19 W
Gewicht
50 kg
Afmeting
H628 B480 D480
Reservoir
7 kg
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Jurre T2

Vanaf € 2.199,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs