Pelletkachel Duroflame Jurre T2

  • Vermiculieten bekleding in verbrandingskamer voor betere verbranding
  • 3 knops-bediening met display
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmtewisselaar

v.a. € 2.199,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Inclusief tijdelijke aanbieding
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

De Duroflame JurreT2

In het hart van onze knusse woonkamer komt gezelligheid tot leven en verwelkomt de Duroflame Jurre pelletkachel ons met open armen. Met een imposant vermogen van 5,0 kW straalt deze kachel als een betrouwbare metgezel die de kille lagen van de buitenwereld moeiteloos wegneemt, de ruimte doordrenkend met een omhelzing van pure warmte.

Maar de Jurre is niet zomaar een gewone kachel; het is een verfijnd staaltje innovatie en efficiëntie. Met een rendement dat tot 91,8% reikt, overstijgt het zijn functie als enkel een warmtebron en wordt het een symbool van slim energiegebruik en milieubewustzijn. Terwijl de houtpellets met een vurige passie in zijn kern opgaan, orkestreert dit technologische wonder een harmonieus samenspel tussen warmte en duurzaamheid.

Elke keer dat de vlammen ontstaan en hun betoverende dans beginnen, ontvouwt zich een verhaal van zuinigheid. Een bescheiden verbruik van 1,09 kg houtpellets per uur volstaat om de kachel te voeden en de kamer te hullen in een geruststellende warmte. Zelfs in de rustmomenten, wanneer de wereld om ons heen lijkt te vertragen, blijft de Jurre trouw aan zijn taak, met een minimaal stroomverbruik van 19 watt, als een sluimerende beschermer van comfort.

Het ontwerp van de Jurre is een uitgebalanceerde combinatie van functionaliteit en esthetiek. Met afmetingen van H628 x B480 x D480 en een gewicht van 50 kg vloeit het naadloos voort in diverse interieurs, als een zekerheid van warmte, ongeacht waar je je bevindt. Het reservoir met een capaciteit van 7 kg, verborgen als een goed bewaard geheim, voorziet de kachel van voldoende brandstof om lange avonden van verwarmende gezelligheid te garanderen.

De Duroflame Jurre biedt meer dan alleen warmte. Het schetst een verhaal van familiemomenten rond een stralend middelpunt, van vriendschappen die verdiepen bij de gedeelde warmte en van winteravonden die evolueren tot herinneringen die voor altijd blijven bestaan.

Met de Duroflame Jurre in de hoofdrol transformeert onze woonkamer in een podium voor comfort en verbondenheid, waar warmte en geavanceerde technologie hand in hand gaan. Terwijl de vlammen dansen en de warmte zich verspreidt als een omhelzing, beseffen we dat we niet enkel getuige zijn van een kachel, maar van een verhaal dat ons huis omtovert tot een oase van welzijn en genegenheid, in het hier en nu.

Ook zin om dit verhaal te beleven? Neem dan contact op met ons!

Specificaties Jurre T2

Max. vermogen
5,0 kW
Rendement
91,8%
Max. verbruik
1,09 kg
Min. stroomverbruik
19 W
Gewicht
50 kg
Afmeting
H628 B480 D480
Reservoir
7 kg
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Jurre T2

Vanaf € 2.199,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs