Batavia E500

  • Elektrische verwarming
  • Realistisch vlammenspel
  • Uniek design
  • Vele kleurencombinaties te realiseren

v.a. € 2.795,-

Incl. BTW, excl. installatie

De prijs van de elektrische kachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de elektrische kachel.

De Duroflame Batavia E500

In het hart van comfort en gezelligheid schittert de Batavia E500 elektrische verwarming met zijn betoverende realistische vlammenspel. Deze innovatieve warmtebron combineert technologische vooruitgang met een uniek design, waardoor een meeslepend verhaal ontstaat in de ruimtes die het verwarmt.

Met een maximaal vermogen van 2 kW en een minimaal vermogen van 1 kW biedt de Batavia E500 niet alleen een krachtige bron van warmte, maar ook de flexibiliteit om de intensiteit aan te passen aan jouw behoeften. Het is niet zomaar een verwarming; het is een kunstwerk dat functionaliteit en esthetiek perfect in balans brengt.

Met een minimaal stroomverbruik van 1 kW is de Batavia E500 niet alleen energiezuinig, maar ook een duurzame keuze voor moderne leefruimtes. Het gewicht van 41 kg en de afmetingen (hoogte 83,3 cm, breedte 57,4 cm, diepte 47,4 cm) maken het een veelzijdige toevoeging aan elke kamer, waarbij zowel prestaties als design naadloos samenkomen.

Wat de Batavia E500 echt bijzonder maakt, is het unieke design dat zich onderscheidt van andere verwarmingsapparaten. Het is meer dan alleen een functioneel object; het is een statement van stijl en persoonlijkheid. Met strakke lijnen, elegante vormen en hoogwaardige materialen voegt de Batavia E500 een vleugje klasse toe aan elke omgeving.

Maar de magie gaat verder. De mogelijkheid om te kiezen uit een scala van kleurencombinaties biedt de vrijheid om de Batavia E500 aan te passen aan jouw eigen smaak en interieur. Of je nu gaat voor een klassieke uitstraling met gedempte tinten of een gedurfd statement met levendige kleuren, deze elektrische verwarming past zich moeiteloos aan en wordt zo een naadloos onderdeel van jouw persoonlijke leefruimte.

Stel je voor: een koude winteravond, de lichten gedimd, en de Batavia E500 straalt een sfeervol licht uit terwijl de realistische vlammen dansen. Met een maximaal vermogen van 2 kW en een minimaal stroomverbruik van 1 kW is het niet alleen een bron van warmte; het is een visueel spektakel dat de ambiance verrijkt en een gevoel van welzijn creëert.

Met zijn realistisch vlammenspel, uniek design en de mogelijkheid tot het creëren van diverse kleurencombinaties, wordt de Batavia E500 niet alleen een functioneel apparaat, maar een essentieel element in het verhaal van comfort en stijl in jouw huis. Laat het de hoofdrol spelen in jouw ruimte en geniet van de perfecte combinatie van warmte, technologie en esthetiek.

Specificaties Batavia E500

Max. vermogen
2kW
Min. vermogen
1kW
Min. stroomverbruik
1kW
Gewicht
41kg
Afmeting
Hoogte 83,3 | Breedte 57,4 | Diepte 47,4
Thumbnail Batavia E500

Vanaf € 2.795,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs