Pelletkachel Duroflame Abel (Remote)

  • Vermiculieten bekleding in verbrandingskamer voor betere verbranding
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmtewisselaar
  • Bediening en pellettoevoer uit het zicht weggewerkt (Tegen een meerprijs te verkrijgen met afstandsbediening)

v.a. € 3.199,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie
 
De Abel met afstandsbediening heeft een meerprijs van €150.

  • Direct online je prijs berekenen
  • Inclusief tijdelijke aanbieding
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

De Duroflame Abel

In ons huis, waar warmte de rol van ontdekkingsreiziger speelt en gezelligheid het kompas is, straalt de Duroflame Abel pelletkachel als een eerbetoon aan de legendarische ontdekkingsreiziger Abel Tasman. Met een maximaal vermogen van 5,0 kW lijkt deze kachel net zo vastberaden als Tasman zelf, die nieuwe horizonten verkende en onbekende gebieden trotseerde.

De Duroflame Abel is veel meer dan een kachel; het is een symbool van efficiëntie en avontuur, met een knipoog naar de pioniersgeest van Abel Tasman. Met een rendement van 91,8% weerspiegelt het niet alleen warmte, maar ook de vasthoudendheid om het beste te bereiken. Terwijl de houtpellets in zijn kern veranderen in een vurige gloed, neemt dit technologische wonder ons mee op een ontdekkingsreis van warmte en duurzaamheid.

Met elke ontsteking en elke warme gloed, ontvouwt zich een verhaal van doelgerichtheid. Slechts 1,09 kg houtpellets per uur zijn nodig om de kachel te voeden en de ruimte te doordringen met een geruststellende warmte. Zelfs tijdens de stille nachtelijke uren, wanneer de wereld lijkt te rusten, blijft de Abel wakker met een minimaal stroomverbruik van 14 watt, als een trouwe metgezel van comfort.

Het ontwerp van de Abel is een eerbetoon aan de stijl en functionaliteit van ontdekkingsreizigers, met afmetingen van H738 x B546 x D546 en een gewicht van 77,3 kg. Als een schatkist van warmte en gezelligheid, verborgen als een goed bewaard geheim, voorziet het reservoir van 8 kg de kachel van de benodigde brandstof voor avonden vol avontuurlijke warmte.

De Duroflame Abel vertelt meer dan alleen een verhaal van warmte; het is een ode aan avontuur. Van momenten met familie en vrienden rond zijn stralende gloed, van gesprekken die dieper gaan in de gedeelde warmte, en van winteravonden die evolueren tot herinneringen die de tand des tijds doorstaan, net als de ontdekkingsreizen van Abel Tasman.

Met de Duroflame Abel als hoofdrolspeler, wordt onze woonruimte een ontdekkingsreis van comfort en verkenning, waar warmte en moderne technologie ons naar nieuwe hoogten tillen. Terwijl de vlammen dansen en de warmte zich verspreidt als een omhelzing, realiseren we ons dat we getuige zijn van meer dan enkel een kachel; we beleven een verhaal dat ons huis transformeert tot een land van welzijn en avontuur, in het hier en nu.

Ook de ontdekking doen van een prachtige pelletkachel? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de installatiekosten?

Bereken jouw prijs

Schoner dan ooit

De Duroflame Abel werkt op laag vermogen (5kw) waardoor hij vaker in de hogere stand kan branden. Het binnenwerk bevat vermiculiet wat zorgt voor meer hitte in de brandkamer, hoger rendement en schonere verbranding. De ruit van de pelletkachel blijft hierdoor langer schoon zodat je langer kunt genieten van het heerlijke vuur. Ook hebben we de rookgasafvoer/luchttoevoer aangepast en kan deze zowel concentrisch als open worden aangesloten.

Eenvoudige techniek

Net als de andere Duroflame pelletkachels is ook de Abel voorzien van eenvoudige techniek en makkelijk instelbaar. Nu ook te verkrijgen (meerprijs) met een afstandsbediening. De continu draaiende vijzelmotor en het feit dat er geen ruimteventilator in verwerkt is, maakt deze pelletkachel tot een van de stilste in zijn soort. De Duroflame Abel is van robuuste kwaliteit en voorzien van de nieuwste techniek. Zie jij hem al staan in je woonkamer?

 

Specificaties Abel

Max. vermogen
5,0 kW
Rendement
91,8%
Max. verbruik
1,09 kg
Min. stroomverbruik
14 W
Gewicht
77,3 kg
Afmeting
H738 B546 D546
Reservoir
8 kg
EAN
7141254081230/...1124
Rendement op nominaal vermogen
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Abel (Remote)

Vanaf € 3.199,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs