Pelletkachel Duroflame Carré T3

  • Super eenvoudige bediening "Easy control" met een draaiknop
  • Gietijzeren brandpot voor mooier vuurbeeld.
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmtewisselaar

v.a. € 3.299,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Inclusief tijdelijke aanbieding
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

De Duroflame CarréT3

In ons huis, waar warmte en geometrie samenkomen, schittert de Duroflame CarréT3 pelletkachel als een levendig symbool van meetkunde en comfort. Met een krachtig vermogen van 6,1 kW straalt deze kachel als een perfect gevormd vierkant, waarin warmte en gezelligheid harmonieus samenvloeien.

De CarréT3 is veel meer dan een kachel; het is een eerbetoon aan symmetrie en doelgerichtheid, dat de essentie van een “carré” volledig omarmt. Met een rendement van 89,4% weerspiegelt het niet alleen warmte, maar ook de precisie en efficiëntie van het perfecte vierkant. Terwijl de houtpellets in zijn kern transformeren, creëert dit technologisch hoogstandje een geometrische balans tussen warmte en duurzaamheid.

Bij elke ontsteking en elke stralende hoek, ontvouwt zich een verhaal van slimme zuinigheid. Slechts 1,22 kg houtpellets per uur zijn voldoende om de kachel te voeden en de ruimte te omarmen met een constante warmte. Zelfs tijdens de serene nachtelijke uren, wanneer de wereld lijkt te rusten, blijft de CarréT3 waakzaam met een minimaal stroomverbruik van 12 watt, als een perfect uitgebalanceerde hoeder van comfort.

Het ontwerp van de CarréT3 is een manifestatie van de rechte lijnen en harmonie van een vierkant, met afmetingen van H738 x B588 x D525 en een gewicht van 62,9 kg. Als een wiskundige compositie integreert het naadloos in diverse interieurstijlen, met het reservoir van 12,5 kg dat verborgen is als een elegante puzzelstuk, en voorziet het in brandstof voor lange avonden vol warmte en symmetrie.

De Duroflame CarréT3 vertelt meer dan alleen een verhaal van warmte; het is een verhaal van wiskundige harmonie. Van familiemomenten verzameld rond zijn stralende gloed, van gesprekken die dieper gaan in de gedeelde warmte, en van winteravonden die transformeren tot momenten van geometrische schoonheid.

Met de Duroflame CarréT3 in de hoofdrol, wordt onze woonruimte een ruimte van meetkundige finesse en comfort, waar warmte en moderne technologie samen een evenwicht creëren. Terwijl de vlammen dansen en de warmte zich verspreidt als een perfect gevormd vierkant, begrijpen we dat we getuige zijn van meer dan alleen een kachel; we beleven een verhaal dat ons huis omtovert tot een hoeksteen van welzijn en genegenheid, in het hier en nu.

Ook een stijlvolle pelletkachel in huis? Neem contact met ons op!

Specificaties Carré T3

Max. vermogen
6,1 kW
Rendement
89,4%
Max. verbruik
1,22 kg
Min. stroomverbruik
12 W
Gewicht
62,9 kg
Afmeting
H738 B588 D525
Reservoir
12,5 kg
EAN
7141254082046
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Carré T3

Vanaf € 3.299,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs