Pelletkachel Duroflame Carré

  • Fluisterstille pelletkachel
  • Strak design en klein van formaat
  • Geschikt voor zowel oudere woningen als nieuwbouw

€ 3.149,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bestellen

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.

  • Op voorraad
  • Offerte binnen 3-4 werkdagen
  • All-in prijs

Omschrijving

De Duroflame Carré is de ideale mix tussen die herkenbare houtkachel en de strakke pelletkachel. Met zijn onderscheidende uiterlijk is de Duroflame Carré geschikt voor iedere ruimte; hij staat prachtig onder een schouw maar komt ook zeer goed tot zijn recht in een strakke nieuwbouwwoning. Door de continu draaiende pellettoevoer en warmtewisselaar met natuurlijke convectie wordt je huis fluisterstil voorzien van een heerlijke warmte.

Traditioneel en modern

Kenmerkend voor de kachels van Duroflame is het design. De traditionele pelletkachels zijn doorgaans grote en logge apparaten. Niet bepaald iets wat je graag in bijvoorbeeld je woonkamer neerzet. Bij Duroflame zorgen we ervoor dat je je huis duurzaam kunt verwarmen, maar dan met een kachel die gezien mag worden. Doordat hij wat hoger op z’n poten staat, doet hij denken aan de traditionele houtkachel maar dan met de duurzaamheid van nu.

Duurzaam en innovatief

Duroflame doet geen concessies, niet op het design en niet op de kwaliteit. Daar is de Duroflame Carré het voorbeeld van. Een pelletkachel die klassiek oogt, maar duurzaam verbrandt en genoeg vermogen heeft om het huis te verwarmen. De Carré is voorzien van een keramische gloeibougie. Deze gaat veel langer mee dan een standaard gloeikaars. Bovendien is de pelletkachel veel sneller warm. Wel zo prettig op de koude winterdagen!

Specificaties Carré

Max. vermogen
5.8 kW
Min. vermogen
2.5 kW
Rendement
95.4%
Max. verbruik
1.30 kg
Min. verbruik
0.53 kg
Min. stroomverbruik
19 W
Max. stroomverbruik
Gewicht
88 kg
Afmeting
H705 B588 D488
Reservoir
11 kg
EAN
7141254082046
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Carré

Vanaf € 3.149,- Incl. BTW, excl. installatie