Simpel & makkelijk je prijs berekenen

Duroflame helpt je direct met een persoonlijke prijs voor de pelletkachel en installatiekosten. Of je nu alleen een pelletkachel nodig hebt, of een nieuw rookkanaal wilt aanleggen. Wel zo makkelijk, toch?

 • Direct een persoonlijke offerte
 • Installatie door gecertificeerde professionals

Persoonlijke prijs berekenen

In slechts vier stappen naar een eigen pelletkachel

Een pelletkachel is een product dat door professionals in je huis wordt geïnstalleerd. Zij garanderen dat wordt voldaan aan alle veiligheidseisen en zorgen voor een optimale werking.

Hoe verloopt dit proces?

 1. Je kunt zelf een online prijsberekening doen, zodat je een offerte per e-mail ontvangt.
  Als je vragen hebt, helpen onze collega’s je graag per telefoon of Whatsapp.
  Vind je het lastig om de vragen te beantwoorden? In een videoconsult kijken we graag met je mee, zodat we kunnen bepalen hoe we de installatie van kachel en rookkanaal voor jou optimaal kunnen uitvoeren.
 2. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, prikken we twee data in de agenda:
   • de fysieke inmeting
   • de plaatsingsdag

   

 3. Bij de fysieke inmeting komt een monteur bij jou thuis om de installatie voor te bereiden. Hij controleert nogmaals of de installatie kan worden uitgevoerd zoals besproken en zorgt ervoor dat de juiste materialen op de plaatsingsdag aanwezig zijn.
  Ter plekke komt het sporadisch voor dat de situatie in je huis onvoorzien sterk afwijkt van de offerte. Bijvoorbeeld omdat de monteur tijdens de inmeting een stalen balk aantreft, waar geen rookkanaal langs kan worden gelegd. In het geval van een sterke afwijking (meer dan € 250,-) heb je alsnog de mogelijkheid om van plaatsing af te zien.
 4. Tijdens de plaatsingsdag wordt het rookkanaal aangelegd (of aangepast) en wordt de pelletkachel aangesloten. Daarnaast verzorgt de monteur het inregelen van de kachel, zodat deze zo goed mogelijk functioneert. Tenslotte krijg je een uitgebreide uitleg bij je pelletkachel, zodat je er optimaal van kunt genieten!