De essentiële kenmerken van design pelletkachels zijn:

  • Een nog mooier zicht op de vlam
  • Het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en impact
  • Geen ventilatieroosters aan de voorzijde.

Deze stilistische aspecten zijn nu een soort “handtekening” geworden voor de meest verfijnde modellen van het Duroflame pelletkachel assortiment. De verbrandingskamer is gloednieuw, groot en evenrediger, om een nog adembenemender uitzicht op het vuur te bieden. Het glas is professioneel vervaardigd en gereinigd voor een plezierige kijkervaring, zelfs als de vlam uit is.

Door het deksel van de pellettoevoer en het bedieningspaneel uit het zicht te plaatsen, lijken Duroflame pelletkachels nog meer op een traditionele houtkachel. De gezelligheid van vroeger in duurzame vorm.

Ontwerp, vermogen en plaatsing

Het design van de Duroflame pelletkachels vallen in een mix van klassieke en moderne ontwerpen. We hebben de kachels uiteengezet voor je op basis van ontwerp, vermogen en plaatsing.

Ronde pelletkachels

Door de ronde vorm hebben de Abel, Abel Large en Rinus een uniek uiterlijk. Deze modellen hebben een moderne vormgeving met klassieke elementen waardoor de kachel in elk interieur past. Deze kachels hebben een bescheiden formaat, waarbij de Abel ideaal is voor kleinere ruimtes en de Rinus in kleine en grotere ruimtes geplaatst kan worden.

Moderne pelletkachels

Al onze kachels hebben moderne design elementen. Qua moderne vormgeving springen de Jurre T2 & Carré T3 het meeste uit. Beide pelletkachels passen in een strak interieur en gaan naadloos op in de ruimte.

Nostalgisch ontwerp

De Batavia is geïnspireerd op de Hollandse open haard. Uitgesproken klassiek met moderne techniek welke zorgt voor een nostalgische sfeer in huis. Dit is tevens het meest krachtige model in ons assortiment.

Bekijk de nostalgische Batavia pelletkachel

Kachels voor kleine ruimtes

De Rembrand is ons meest compacte model. Slechts 60 cm hoog om zo overal eenvoudig te plaatsen.

Bekijk de compacte Rembrand pelletkachel