Pelletkachel Duroflame Rembrand T3

  • Super eenvoudige bediening "Easy control" met een draaiknop.
  • Gietijzeren brandpot voor mooier vuurbeeld.
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmtewisselaar.

v.a. € 3.199,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

De Duroflame RembrandT3

In een hoek van ons huis, waar de kunst van warmte en gezelligheid wordt gecreëerd, prijkt de Duroflame RembrandT3 pelletkachel als een ‘meesterwerk’ in de wereld van verwarming. Met een maximaal vermogen van 6,1 kW straalt deze kachel als een verborgen schat in een oude schilderijenkamer, en schildert het comfort in elke hoek van de ruimte.

De RembrandT3 is niet zomaar een kachel; het is eerder een ode aan innovatie en energie-efficiëntie, met een knipoog naar de beroemde schilder. Met een rendement van 89,4% verlicht het niet alleen de ruimte, maar maakt het ook een ‘helder’ statement over verantwoordelijk energiegebruik. Terwijl de houtpellets in zijn ‘atelier’ tot leven komen, schildert dit technologische wonder een meesterwerk van warmte en duurzaamheid.

Bij elke ontsteking en bij elke gloed, ontvouwt zich een verhaal van slimme zuinigheid. Slechts 1,33 kg houtpellets per uur zijn nodig om de kachel te ‘verven’ met warmte en de omringende ruimte te ‘verlichten’. Zelfs tijdens de nachtelijke ‘duisternis’ wanneer de wereld slaapt, blijft de RembrandT3 paraat met een minimaal stroomverbruik van 12 watt, als een ‘bescheiden’ bewaker van comfort.

Het ontwerp van de RembrandT3 is als een ‘kunstwerk’ op zich, met afmetingen van H643 x B570 x D492 en een gewicht van 62,9 kg. Het ‘palet’ van materialen en vormen zorgt voor een harmonieuze integratie in verschillende interieurstijlen. Het ‘atelier’ heeft een reservoir van 12,5 kg, goed verborgen als een schilderijlijst, en voorziet de kachel van ‘verf’ om lange avonden van warmte en sfeer te creëren.

De Duroflame RembrandT3 vertelt meer dan een verhaal van warmte; het is eerder een ‘kunstwerk’ van samenzijn. Van familiemomenten verzameld rond zijn stralende gloed, van ‘penseelstreken’ van conversatie die dieper gaan in de gedeelde warmte, en van winteravonden die veranderen in ‘meesterwerken’ van herinneringen.

Met de Duroflame RembrandT3 in de hoofdrol, wordt onze woonruimte een ‘galerij’ van comfort en creativiteit, waar warmte en moderne technologie elkaar raken. Terwijl de vlammen ‘dansen’ en de warmte zich verspreidt als een liefdevolle omhelzing, realiseren we ons dat we getuige zijn van meer dan enkel een kachel; we beleven een ‘schilderachtig’ verhaal dat ons huis transformeert tot een meesterwerk van welzijn en genegenheid, in het hier en nu.

Ook dit meesterwerk in huis halen? Neem contact met ons op!

Specificaties Rembrand T3

Max. vermogen
6,1 kW
Rendement
89,4%
Max. verbruik
1,33 kg
Min. stroomverbruik
12 W
Gewicht
62,9 kg
Afmeting
H643 B570 D492
Reservoir
12,5 kg
EAN
7141254082039
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Rembrand T3

Vanaf € 3.199,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs