Pelletkachel Duroflame Abel Large

  • Vermiculieten bekleding in verbrandingskamer voor betere verbranding
  • Afstandsbediening, timer en programmeerbaar
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmtewisselaar

v.a. € 3.599,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Inclusief tijdelijke aanbieding
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

Omschrijving

Wil jij altijd het nieuwste van het nieuwste? En ben je op zoek naar een stoere eyecatcher in jouw woonkamer? Dan is de Duroflame Abel Large dé blikvanger in jouw huis. De Abel Large is vernoemd naar de befaamde Groninger Abel Tasman; een ervaren zeeman en ambitieuze ontdekkingsreiziger.  De Duroflame Abel Large heeft zijn naam te danken aan het feit dat het onze meest innovatieve kachel is en technisch gezien een doorontwikkeling van de afgelopen jaren.

Design van een traditionele houtkachel

De Duroflame Abel Large is een kwalitatief hoogwaardige kachel van Hollandse bodem. Ten opzichte van de andere Duroflame kachels is het grootste verschil het aanzicht. De rookgasafvoer is zowel aan de bovenzijde als aan de achterzijde aan te sluiten. Door de ronde vorm heeft de Abel Large al een uniek uiterlijk. Maar door de deksel van de pellettoevoer uit het zicht te plaatsen, lijkt de kachel nog meer op een traditionele houtkachel. De gezelligheid van vroeger in duurzame vorm.

Schoner dan ooit

De Duroflame Abel Large werkt op laag vermogen (5kw) waardoor hij vaker in de hogere stand kan branden. Het binnenwerk bevat vermiculiet wat zorgt voor meer hitte in de brandkamer, hoger rendement en schonere verbranding. De ruit van de pelletkachel blijft hierdoor langer schoon zodat je langer kunt genieten van het heerlijke vuur. Ook hebben we de rookgasafvoer/luchttoevoer aangepast en kan deze zowel concentrisch als open worden aangesloten.

Eenvoudige techniek

Net als de andere Duroflame pelletkachels is ook de Abel Large voorzien van eenvoudige techniek en makkelijk instelbaar. De continu draaiende vijzelmotor en het feit dat er geen ruimteventilator in verwerkt is, maakt deze pelletkachel tot een van de stilste in zijn soort. De Duroflame Abel Large is van robuuste kwaliteit en voorzien van de nieuwste techniek. Zie jij hem al staan in je woonkamer?

 

Specificaties Abel Large

Max. vermogen
5 kW
Rendement
91,8%
Max. verbruik
1.09 kg
Min. verbruik
0.56 kg
Min. stroomverbruik
19 W
Gewicht
81,9 kg
Afmeting
H868 B546 D546
Reservoir
15 kg
EAN
7141254081193
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Abel Large

Vanaf € 3.599,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs