Pelletkachel Duroflame Abel Large

  • Vermiculieten bekleding in verbrandingskamer voor betere verbranding
  • Afstandsbediening, timer en programmeerbaar
  • Natuurlijke convectie van warme lucht dankzij warmtewisselaar

v.a. € 3.599,-

Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs

De prijs van de pelletkachel ontvangt u in een persoonlijke offerte. Deze offerte wordt samengesteld op uw woning, en de installatie van de pelletkachel.
 
Meer over installatie

  • Direct online je prijs berekenen
  • Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

De Duroflame Abel Large

In ons huis, waar warmte en avontuur samenkomen, straalt de Duroflame Abel Large pelletkachel als een eerbetoon aan de onverschrokken ontdekkingsreiziger Abel Tasman. Met een maximaal vermogen van 5 kW schijnt deze kachel net zo vastberaden als Tasman zelf, die nieuwe werelden ontdekte en het onbekende omarmde.

De Duroflame Abel Large is meer dan alleen een kachel; het is een symbool van efficiëntie en moed, met een knipoog naar de vastberadenheid van Abel Tasman. Met een rendement van 91,8% weerspiegelt het niet alleen warmte, maar ook de vastbeslotenheid om uit te blinken. Terwijl de houtpellets in zijn kern transformeren tot een levendige warmte, neemt dit technologisch wonder ons mee op een ontdekkingsreis van comfort en duurzaamheid.

Met elke ontsteking en elke warme gloed ontvouwt zich een verhaal van volharding. Met een maximaal verbruik van 1.09 kg houtpellets per uur en een minimale instelling van 0.56 kg, heeft de Abel Large het vermogen om de kamer te omhullen met een geruststellende warmte die bij jou past. Zelfs tijdens de stille nachtelijke uren, wanneer de wereld slaapt, blijft de Abel Large waakzaam met een minimaal stroomverbruik van 19 watt, als een betrouwbare hoeder van comfort.

Het ontwerp van de Abel Large is een eerbetoon aan de stijl en functionaliteit van ontdekkingsreizigers, met afmetingen van H868 x B546 x D546 en een gewicht van 81,9 kg. Het heeft een reservoir van 15 kg, waardoor het genoeg brandstof heeft om vele avonden van avontuurlijke warmte te voorzien. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt dit meesterwerk geleverd met een afstandsbediening, waardoor je de controle over de warmte in je handen hebt.

De Duroflame Abel Large vertelt meer dan een verhaal van warmte; het is een lofzang op avontuur. Van momenten met familie en vrienden rond zijn stralende gloed, van gesprekken die dieper gaan in de gedeelde warmte, en van winteravonden die veranderen in herinneringen die de tand des tijds doorstaan, net als de ontdekkingsreizen van Abel Tasman.

Met de Duroflame Abel Large als hoofdrolspeler wordt onze woonruimte een ontdekkingsreis van comfort en verkenning, waar warmte en moderne technologie ons naar nieuwe hoogten tillen. Terwijl de vlammen dansen en de warmte zich verspreidt als een omhelzing, realiseren we ons dat we getuige zijn van meer dan enkel een kachel; we beleven een verhaal dat ons huis transformeert tot een land van welzijn en avontuur, in het hier en nu.

 

Specificaties Abel Large

Max. vermogen
5 kW
Rendement
91,8%
Max. verbruik
1.09 kg
Min. verbruik
0.56 kg
Min. stroomverbruik
19 W
Gewicht
81,9 kg
Afmeting
H868 B546 D546
Reservoir
15 kg
EAN
7141254081193
Thumbnail Pelletkachel Duroflame Abel Large

Vanaf € 3.599,- Incl. BTW, excl. installatie

Bereken jouw prijs