De kantbankoperateur

Onze kantbankoperateur is de man die het plaatmateriaal buigt met behulp van een, je raadt het al, kantbank. Door zijn inspanningen komen de kenmerkende vormen van de kachel tevoorschijn: van 2D naar 3D.

De lasser

Als de juiste vorm in het materiaal is gebogen, zorgt onze lasser dat de omgezette plaatonderdelen aan elkaar worden gezet. Lassen is een secuur werkje dat alleen door echte vakmensen uitgevoerd kan worden; je wilt immers geen lasnaden in de kachel terugzien.

De straler

Nadat de lasser zijn werk heeft gedaan, is de kachel qua vorm zoals hij zijn moet. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Onze straler behandelt het staal in onze straalcabine. Door het metaal te stralen, zorgen we ervoor dat de coating kan hechten.

De spuiter

De spuiter voorziet de kachel van een mooie coating én is verantwoordelijk voor de afwerking van de kachel.

Assemblagemedewerker

Last but not least zorgen onze assemblagemedewerkers ervoor dat de kachel klaar is voor verzending; volledig gemonteerd én goed verpakt.

Servicemonteur

De servicemonteur is ervoor om de pelletkachel bij u af te leveren, om deze te installeren en de jaarlijks onderhoud uit te voeren. Daarnaast zal de servicemonteur worden ingezet om storingen aan uw pelletkachel te verhelpen.

Support medewerker

Onze supportmedewerker staat klaar voor al uw vragen over de Pelletkachels.

Marketing & Communicatie medewerker